Június 25. Kedd, Bocsárd

Megkezdődik a javulás

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket a Köpönyeg Google News oldalán is!
null

Csütörtökön keleten már változóan felhős lesz az ég, pár órára a nap is kisüt. A Dunántúlon azonban még erősen felhős, vagy borult idő lesz, és a nap első felében szitálás, kisebb eső is előfordul. Később itt is csökkenni kezd a felhőzet. 13 és 20 fok között alakul a hőmérséklet - a naposabb keleten lesz a melegebb.

Péntekenhajnalban ÉK-en előfordulhat záporeső, majd ezt követően országszerte sok napsütésre, gomolyfelhőkreszámíthatunk. 20-21°C köré erősödik a nappali felmelegedés.

Szombaton ragyogó napsütés valószínű némi gomolyfelhőzettel. Kicsi az esély a csapadékra. Kellemes idő lesz 20-25 fokos maximumokkal.

Vasárnap délelőtt sok napsütés, délutántól egyre magasabbra törő gomolyfelhők várhatók. Délutántól egyre többfelé lehet zápor, zivatar. Kora nyáriasan meleg lesz: 24-25°C körüli értékeket mérhetünk.

Hétfőtől szerdáig gomolyfelhős időre van kilátás minden nap több helyen záporral, zivatarral. A hőmérsékletben nem lesz lényeges változás: 23-24 fok körül alakulhat, mely éppen megfelel a sokéves átlagnak.

(Kép: Cyclonerik)