2021. január 24. vasárnap
Timót

Térképes előrejelzés

Eső, majd hó érkezik

Vasárnap

Hajnalban, reggel elszórtan lesz záporeső. Napközben egy átmeneti szünet után délnyugat felől beborul az ég, és egyre többfelé várható eső, amit először nyugaton, éjszaka a középső tájakon havas eső, havazás vált fel. Fokozatosan megerősödik az ÉNy-i szél. Erős hidegfront érkezik, melynek hatására a következő napokban visszatér az igazi téli idő. Általában 5 és 10 fok között alakul a hőmérséklet, de délutántól gyorsan hűl majd a levegő.

Hétfő

Hajnalban a középső és a keleti tájakon várható eső, majd havas eső, hó. Reggel aztán nyugat felől csökken, de délután délnyugat felől ismét erősen megnövekszik a felhőzet, és elszórtan lesz hózápor. Reggel -1, délután már csak +3 fok körüli értékeket mérhetünk.

Kedd és szerda

A napsütés mellett megnövekszik a felhőzet, és elszórtan alakulnak ki hózáporok. Az ÉNy-i szél sokfelé lesz erős, olykor viharos. Reggelente országszerte fagyni fog, délutánonként is csak 0-5 fok valószínű.

Csütörtök

Erősen felhős, vagy borult lesz az ég, és nyugat felől először hó (néhol ónos eső), majd havas eső, eső várható. Megerősödik a DNy-i szél, mellyel több fokkal enyhébb levegő érkezik hazánk térségébe.

Szöveges előrejelzésünk az egész ország területére vonatkozik, általános képet mutat az időjárás várható alakulásáról. Régióspecifikus előrejelzést városnévre keresve kaphatsz!