2021. október 22. péntek
Előd

Térképes előrejelzés

Borongós, főleg délen esővel

Péntek

Erősen felhős, főleg délen borult lesz az ég. A déli tájakon többfelé, máshol csak szórványosan várható eső, záporeső. Estétől észak felől jelentősen csökken a felhőzet. Az délnyugati, majd az északnyugati szél megélénkül. A hőmérséklet 10 és 16 fok között alakul.

Szombat

Nemzeti ünnepünk napján délen, délnyugaton erősen felhős lesz az ég, máshol a napsütés mellett sok gomolyfelhő képződik. Csak néhol fordul elő zápor. Gyakran lesz élénk, helyenként erős az északnyugati szél. 10-15 fok közötti értékeket mérhetünk.

Vasárnap

Az Alföldön ködfoltok, nyugaton rétegfelhők képződnek, melyek a délelőtt folyamán megszűnnek és nagyrészt napos idő alakul ki. Reggel 1, délután 15 fok körül valószínű a hőmérséklet. A reggeli órákban sokfelé lehet talajmenti fagy, illetve 2 méteres magasságban is több helyen fagyhat.

Hétfő és kedd

Nyugodt őszi időre van kilátás mindkét nap, kedden többfelhővel. Reggelente fagypont körül alakul a hőmérséklet, délutánonként 12-14°C valószínű. A délkeleti szél gyakran lesz élénk.

Szöveges előrejelzésünk az egész ország területére vonatkozik, általános képet mutat az időjárás várható alakulásáról. Régióspecifikus előrejelzést városnévre keresve kaphatsz!

Ezek is érdekelhetnek