2021. szeptember 18. szombat
Diána

Térképes előrejelzés

Jövő héten további lehűlés

Szombat

Hajnalra párássá válik a levegő, délnyugaton ködfoltok is képződhetnek. Napközben sok napsütésre számíthatunk, gomolyfelhőkkel. Délután elszórtan (főleg északon) fordulnak elő záporok. Az északnyugati szél sokfelé lesz élénk, az északi és a középső tájakon erős. 20-25°C valószínű délután.

Vasárnap

Délelőtt változóan, délután már erősen felhős lesz az ég. Csak elszórtan (főleg nyugaton és északkeleten) alakulhat ki zápor. 21-22°C körül alakul a csúcshőmérséklet. Élénk marad az északnyugati légmozgás.

Hétfő

Marad az erősen felhős, borongós időjárás. Délnyugaton szórványosan, máshol elszórtan lehet kisebb eső, záporeső. 17 és 22 fok közötti értékeket mérhetünk. Az ÉNy-i szél ismét erőre kap.

Kedd és szerda

Változóan felhős, reggelente párás időre van kilátás. Kedden még gyakran erősödik meg az ÉNy-i szél. Zápor mindkét nap csak néhol fordulhat elő. Reggelente 5-12, délutánonként 16-21 fok között alakulhat a hőmérséklet. Beköszönt az igazi ősz.

Szöveges előrejelzésünk az egész ország területére vonatkozik, általános képet mutat az időjárás várható alakulásáról. Régióspecifikus előrejelzést városnévre keresve kaphatsz!

Ezek is érdekelhetnek