2021. március 3. szerda
Kornélia

Térképes előrejelzés

Még két nap igazi tavasz

Szerda

Feloszlanak a reggeli ködfoltok, és szikrázóan napos, kellemes kora tavaszi idő várható. Eső biztosan nem lesz. A délnyugati szél csak néha élénkül meg. Front sem terheli a szervezetünket. 12 és 17 fok között alakul a hőmérséklet délután.

Csütörtök

A többórás napsütést délnyugat felől megnövekvő fátyolfelhők zavarják. Csapadék egyelőre nem fordul elő. A DNy-i szél élénk lesz. 15 fok körüli értékeket mérhetünk délután.

Péntek

Északnyugat, észak felől erősen megnövekszik a felhőzet, és szórványosan várható eső, záporeső, amit délután (főleg ÉK-en és a hegyekben) hózápor válthat fel. Hidegfront érkezik, az északi szél többfelé megerősödik. A hőmérséklet 9 fok körül valószínű, majd délután gyorsan hűl a levegő.

Szombat

Hajnalban még előfordul hózápor, majd sok napsütésre van kilátás. Csak kevés felhő jelenik meg az égen. Többfelé élénk, néhol még erős lesz a légmozgás. Reggel már szinte mindenhol fagyni fog, délután is csak 5 fok körül alakul a hőmérséklet.

Vasárnap

Hideg, de tiszta, ragyogóan napos idő valószínű. Kizárt a csapadék. Reggel országos fagy lesz -10 és -2 fok közötti értékekkel, délutánra +6 fok köré melegszik a levegő.

Szöveges előrejelzésünk az egész ország területére vonatkozik, általános képet mutat az időjárás várható alakulásáról. Régióspecifikus előrejelzést városnévre keresve kaphatsz!