2022. augusztus 11. csütörtök
Tiborc, Zsuzsanna

Térképes előrejelzés

Északkeleten lehetnek zivatarok

Csütörtök

Eleinte sok napsütésre számíthatunk, majd északkelet felől gyakran megnövekszik a gomolyfelhőzet. Elsősorban az északi, északkeleti tájakon alakul ki zápor, zivatar. Az északkeleti szél többfelé lesz élénk, néhol erős. 25 és 30 fok között alakul a hőmérséklet.

Péntek

Napos, gomolyfelhős időre számíthatunk, és csak néhol fordul elő zápor, zivatar. 27-32 fokos kellemes nyári idő valószínű. Élénk marad a légmozgás.

Szombat

Délkelet, kelet felől erősen megnövekszik a felhőzet, és egyre több helyen alakul ki zápor, zivatar. A délnyugati területeken tartós esőis lehet. 21 és 31 fok között változik a hőmérséklet csúcsértéke, a tartósan esős tájakon lesz a hűvösebb. Élénk lesz az északias szél.

Vasárnap

Még gyakran lesz erősen gomolyfelhős az ég, és délelőtt csak néhol, délután szórványosan fordulhat elő zápor, zivatar. 29-30 fok körüli értékeket mérhetünk.

Hétfő

Fátyol-és gomolyfelhők zavarják a többórás napsütés, de csapadékra már kicsi az esély. 30-33 fok köré melegszik a levegő.

Szöveges előrejelzésünk az egész ország területére vonatkozik, általános képet mutat az időjárás várható alakulásáról. Régióspecifikus előrejelzést városnévre keresve kaphatsz!

Ezek is érdekelhetnek