2021. október 17. vasárnap
Hedvig

Vegyes csapadék

2019. december 11., 10:00
Vegyes csapadék

Csütörtökön erősen felhős, vagy borult lesz az ég, és többfelé várható csapadék: nagyrészt gyenge eső lesz, de a Dunántúlon és a hegységekben havas eső, hó is lehet. A Tiszántúlon eleinte kevés napsütés is lehet, ott csak estétől eredhet el az eső. A keleti, majd a déli szél néha megélénkül. +1 és +7 fok között alakul a hőmérséklet.

Pénteken marad a borongós idő. Főleg hajnalban és reggel, valamint estétől lehet eső, a hegyekben havas eső. Napközben átmeneti szünet lesz a csapadékban. A déli szél élénk lesz. +2 és +9 fok közé enyhül a levegő. 

Szombaton napközben fokozatosan csökken a felhőzet, nyugat felől egyre több helyen süt ki a nap. Eső a nap első felében még előfordul. +7, +8 fok körüli értékeket mérhetünk.

Vasárnap változóan felhős, nagyrészt napos időre van kilátás. Eső nem lesz. A délies szél élénk marad. +5, +10 fok valószínű délután, a reggel is fagymentes lesz általában.

Hétfőn és kedden változóan felhős, a sokéves átlagnál több fokkal enyhébb idő ígérkezik. Erős, olykor viharos lesz a déli légmozgás. A csúcsérték elérheti a +10, +13 fokot.

(fotó: Bari Patrik)

Ezek is érdekelhetnek