2023. február 1. szerda
Ignác

A hegyekben havazhat

2020. december 9., 10:00
A hegyekben havazhat

Csütörtökön hajnalban és reggel még többfelé lehet eső (a hegyekben és délnyugaton havas eső, vizes hó is), majd fokozatosan megszűnik a csapadék. Legtovább északnyugaton várható eső, szitálás. Gyenge lesz a szél. A hőmérséklet reggel +2, délután +7 fok körül alakul.

Pénteken erősen felhős, párás időre számíthatunk. Elszórtan fordul elő szitálás. Mérsékelt marad a délkeleti szél. A hőmérsékletben nem lesz lényeges változás: délután 4 és 9 fok között várható.

Szombaton borult, párás idő valószínű, sűrű ködfoltok is lehetnek. Szitálás, gyenge eső többfelé előfordul. Marad a +6, +7 fok körüli maximum. A keleti szél megélénkül.

Vasárnap eleinte marad a borongós idő, az erősen felhős égből már csak elszórtan fordul elő folyékony halmazállapotú csapadék. Az északnyugati szél megélénkül. Délutántól északnyugat felől csökkenni kezd a felhőzet, rövid időre a nap is előbukkanhat. Délután 5-10 fok lesz.

Hétfőn a hajnali párásság megszűnése után változóan felhős idő alakul ki, pár órás napsütéssel. Reggel 0-5, délután 5-10°C ígérkezik.

(fotó: Tóthné Réti Ibolya)

Ezek is érdekelhetnek