Köpönyeg.hu

Bejelentkezés Twitter RSS FacebookKövess minket Facebookon!

Híreső (Időjárási hírek)

Főoldal » Híreső (Időjárási hírek) » Péntekig kora nyárias...

Péntekig kora nyárias...

Szerző: mikes | Publikálva: 2011. május 9. hétfő, 08:18 | Módosítva: több mint 7 éve

színek és illatok...színek és illatok...A tegnapi átmeneti borongós idő után, a hétvégéig kora nyárias időre van kilátás!

Már ma több órára kisüthet a nap, az időnként megnövekvő felhőzetből csak néhol alakulhat ki zápor. A csúcshőmérséklet 18 és 23 fok között alakulhat. Az északkeleti szél megerősödhet, ami kedvező hatással lesz a levegő minőségére.

A Köpönyeg.hu óránként frissülő szmogtérképéről megtudhatjuk, hogy a légszennyező anyagok koncentrációja az egészségügyi határérték alatt várható.

Holnap délen néhol, péntekig elvétve alakulhat ki zápor, vagy zivatar. Sok-sok napsütés várható, és a nappali felmelegedés is erősödik, igen kellemes, 20 és 27 fok közötti csúcsértékekre van kilátás. És a reggeli-hajnali órákban sem kell már fagytól félnünk, többnyire 8-10 fok körüli minimum-hőmérsékletekre készülhetünk.

Változás szombat délutántól lehet, eleinte csak északon és nyugaton, vasárnaptól már többfelé lehet csapadék. Ekkortól tehát ismét változékonyabb napok jöhetnek...


Címkék: napsütés, nyárias, zivatar, zápor
Megosztás Megosztás Tweet RSS Nyomtatás
h i r d e t é s

Lexikon

Köpönyeg lexikon: Időjárási érdekességek, jelenségek magyarázata ismeretterjesztő cikkek.

Lexikon: novemberi népi megfigyelések

Márton, Erzsébet, Katalin... Novemberben nagyon sok napra van időjárási megfigyelés. Lesz hó? Locsog, vagy kopog? Hogy is van a népi jövendölés?

Lexikon: Jótanácsok hőségben!

Íme néhány jótanács, hogyan vészeljük át a tikkasztó meleget: