Köpönyeg.hu

Bejelentkezés Twitter RSS FacebookKövess minket Facebookon!

Híreső (Időjárási hírek)

Főoldal » Híreső (Időjárási hírek) » Sok-sok napsütés - pont hétvégére!

Sok-sok napsütés - pont hétvégére!

Szerző: mikes | Publikálva: 2011. május 5. csütörtök, 07:57 | Módosítva: több mint 7 éve

pompáznak a tulipánok is...pompáznak a tulipánok is...Az elmúlt napok viharos időjárása után a következő napokban - pont a hétvégére - újra gyönyörű napsütés várható!

Ma már keleten is csökken a felhőzet és országszerte sok-sok napsütésre van kilátás. A néhol megnövekvő gomolyokból nem alakul ki számottevő mennyiségű csapadék. Ma azért még kicsit hűvös lesz: 15 fok körül alakulhat a csúcshőmérséklet.

Pénteken és szombaton is ragyogó, szinte zavartalan napsütés várható. Eső nem lesz. Fokozatosan erősödhet a nappali felmelegedés, szombaton már 20 fok köré kúszhat délutánra a hőmérő higanyszála.

Vasárnap a nap első felében marad a szikrázóan napos idő, délután megnövekedhet a gomolyfelhőzet, de zápor, vagy zivatar esetleg estétől fordulhat elő. Délen, délnyugaton már akár 25 fok körüli nyárias értékeket is mérhetünk.

A következő napokban tehát bátran szervezhetünk szabadtéri programot, kirándulni, kerti partizni, sportolni való időjárás valószínű...


Címkék: napsütés, napozás, melegedés, tavasz, nyárias
Megosztás Megosztás Tweet RSS Nyomtatás
h i r d e t é s

Lexikon

Köpönyeg lexikon: Időjárási érdekességek, jelenségek magyarázata ismeretterjesztő cikkek.

Lexikon: novemberi népi megfigyelések

Márton, Erzsébet, Katalin... Novemberben nagyon sok napra van időjárási megfigyelés. Lesz hó? Locsog, vagy kopog? Hogy is van a népi jövendölés?

Lexikon: Jótanácsok hőségben!

Íme néhány jótanács, hogyan vészeljük át a tikkasztó meleget: