Köpönyeg.hu

Bejelentkezés Twitter RSS FacebookKövess minket Facebookon!

Híreső (Időjárási hírek)

Főoldal » Híreső (Időjárási hírek) » Felkészül a lezárásokra Győr megyében a Magyar Közút

Felkészül a lezárásokra Győr megyében a Magyar Közút

Szerző: mikes | Publikálva: 2013. június 4. kedd, 17:03 | Módosítva: több mint 5 éve

Felkészül az árvíz miatt esetleg szükségessé váló lezárásokra Győr-Moson-Sopron megyében a Magyar Közút Nonprofit Zrt. - közölte az MTI érdeklődésére kedden a társaság szóvivője.

Pécsi Norbert Sándor tájékoztatása szerint még nincs érvényben útlezárás, de a korábbi árvizek tapasztalatai alapján a Szigetközön áthaladó, 1402-es számú összekötő úton szükség lehet a mecséri Mosoni-Duna híd lezárására és leterhelésére annak érdekében, hogy az árvíz ne tegyen kárt a hídban.

"Társaságunk a 14-es számú főút, a Vámosszabadi határátkelőhely, a mecséri Mosoni-Duna híd, valamint az 1-es számú főút Győr és Komárom közötti szakaszának esetleges lezárására vagy egyéb forgalomkorlátozások bevezetésére megkezdte a szükséges előkészületeket, a forgalomtechnikai tervek összeállítását, a szükséges jelzés rendszerhez a megfelelő táblák beszerzésének előkészítését" - jelezte a szóvivő.


Címkék: áradás, árvíz
Megosztás Megosztás Tweet RSS Nyomtatás
h i r d e t é s

Lexikon

Köpönyeg lexikon: Időjárási érdekességek, jelenségek magyarázata ismeretterjesztő cikkek.

Lexikon: novemberi népi megfigyelések

Márton, Erzsébet, Katalin... Novemberben nagyon sok napra van időjárási megfigyelés. Lesz hó? Locsog, vagy kopog? Hogy is van a népi jövendölés?

Lexikon: Jótanácsok hőségben!

Íme néhány jótanács, hogyan vészeljük át a tikkasztó meleget: