Köpönyeg.hu

Bejelentkezés Twitter RSS FacebookKövess minket Facebookon!

Híreső (Időjárási hírek)

Főoldal » Híreső (Időjárási hírek) » Visszatér a TAVASZ!!!

Visszatér a TAVASZ!!!

Szerző: mikes | Publikálva: 2011. április 16. szombat, 08:32 | Módosítva: több mint 7 éve

igazi tavasz...igazi tavasz...Mától egy anticiklon áramlási rendszerében egyre szárazabb és melegebb érkezik hazánk térségébe. Búcsút inthetünk a borongós napoknak, napszemcsit elő!

Kezdődik...

Már ma megkezdődik a változás, hiszen északkelet felől egyre többfelé csökken a felhőzet és egyre nagyobb területen bújik elő a nap. Kezdetben délnyugaton, nyugaton még gyenge eső előfordulhat, majd délutántól ott is csökken a felhőzet.

Holnap kiránduló idő...

Holnap már sok-sok napsütésre van kilátás, igazi kiránduló időre számíthatunk. Érdemes lesz kihasználni a kellemes tavaszi napfényt. A reggel még hideg lehet, hiszen többfelé lehet talajmenti fagy; délután viszont már 16-17 fok köré kúszhat a hőmérő higanyszála.

A folytatás is derűs...

Hétfőtől legalább péntekig ragyogó napsütésre van kilátás. A néha gyengén megnövekvő felhőkből nem alakul ki csapadék. A hőmérséklet fokozatosan emelkedhet, a hét közepén már igen kellemes, szinte kora nyárias maximumokat mérhetünk, 23-24 fok körüli értékek is lehetnek a délutáni órákban!

Wellness...

Hétfő estig tart a húsvéti játékunk, még mindenkinek van esélye megnyerni a 3 wellness-hétvége egyikét! Az első helyezett a hétvége mellé megkapja az összegyűjtött tojások számának megfelelő értékű költőpénzt is (jelenleg ez már majdnem 35 000 Ft)...

Következtetés...

Napszemcsit elő!

 


Címkék: hőmérséklet, melegedés, napsütés, program, tavasz
Megosztás Megosztás Tweet RSS Nyomtatás
h i r d e t é s

Lexikon

Köpönyeg lexikon: Időjárási érdekességek, jelenségek magyarázata ismeretterjesztő cikkek.

Lexikon: novemberi népi megfigyelések

Márton, Erzsébet, Katalin... Novemberben nagyon sok napra van időjárási megfigyelés. Lesz hó? Locsog, vagy kopog? Hogy is van a népi jövendölés?

Lexikon: Jótanácsok hőségben!

Íme néhány jótanács, hogyan vészeljük át a tikkasztó meleget: