Köpönyeg.hu

Bejelentkezés Twitter RSS FacebookKövess minket Facebookon!

Híreső (Időjárási hírek)

Főoldal » Híreső (Időjárási hírek) » Élőben a Húsvét-szigetekről!

Élőben a Húsvét-szigetekről!

Szerző: mikes | Publikálva: 2011. április 9. szombat, 07:42 | Módosítva: több mint 7 éve

Eastern IslandsEastern IslandsKét hét múlva Húsvét! A ráhangolódás végett jelen cikkünkben a rejtélyes Húsvét-szigetek időjárásáról adunk tájékoztatást!

Javában tart a Köpönyeg.hu tojásgyűjtő játéka, melynek keretében a weboldalon elrejtett tojásokat kell begyűjteni, és nem is akármi a tét: a 3 fődíj 3 wellness hétvége egy 4 csillagos hotelben, melyhez az első helyezett megkapja a minden játékos által összegyűjtött tojások értékét, Ft-ban, költőpénzként. Sőt, minden nap sorsolunk egyéb nyereményeket, az adott napon talált szerencsés tojás-találók között!

Húsvéti díszben pompázik a Köpönyeg, és a húsvéti hangulatébresztést folytatjuk, hiszen már csak 2 hét és hímestojásoktól lesz színes az ünnepi asztal és vidám locsolók mókás verse hangzik fel.

Ennek jegyében megnézzük, hogy a Húsvét-szigeteken milyen időjárás számíthatunk:

Jelenleg erősen felhős az ég a szigeten és 21 fokot mérnek az ottlakók. Napközben csökken a felhőzet és többórás napsütés lehet. A jövő héten sok-sok napsütés várható a szigeten, és igen kellemes, 24-25 fok körüli maximumokat mérhetünk. A Húsvét előtti héten kissé borongósabb lehet az időjárás, ám az örök nyár kitart, és 25 fokos melegben köszönthetik a Húsvét-szigetek lakói a húsvéti nyuszit...


Címkék: napsütés, előrejelzés, játék, húsvét, felhők
Megosztás Megosztás Tweet RSS Nyomtatás
h i r d e t é s

Lexikon

Köpönyeg lexikon: Időjárási érdekességek, jelenségek magyarázata ismeretterjesztő cikkek.

Lexikon: a szeptemberi népi megfigyelések

Itt az ősz első hónapja, mely - az elődeink szerint - már nem csak a télre, a tavaszra is jövendöl. Lássuk:

Lexikon: novemberi népi megfigyelések

Márton, Erzsébet, Katalin... Novemberben nagyon sok napra van időjárási megfigyelés. Lesz hó? Locsog, vagy kopog? Hogy is van a népi jövendölés?