Köpönyeg.hu

Bejelentkezés Twitter RSS FacebookKövess minket Facebookon!

Híreső (Időjárási hírek)

Főoldal » Híreső (Időjárási hírek) » Tojásgyűjtés wellness hétvégéért!

Tojásgyűjtés wellness hétvégéért!

Szerző: mikes | Publikálva: 2011. április 4. hétfő, 16:08 | Módosítva: több mint 7 éve

hol vannak a tojások?hol vannak a tojások?
Most pedig lehull a lepel, ezért nőttek az indák napokon át: gyűjts hímestojásokat és nyerd meg a fődíjat: a 4 személyre szóló wellness hétvégét 4 csillagos hotelben!

Titokzatos növények indultak pénteken, április 1-jén, növekedésnek a Köpönyeg.hu oldalán, mostanra összeállt a kép, és a virágok tetején éneklő madárka megadta a választ. Közeledik a Húsvét, és mi ennek jegyében egy kedves játékot indítunk az oldalon: április 4. és április 18. között húsvéti tojásokat kell keresni a Köpönyeg aloldalain (persze nem áruljuk el, hogy hol vannak a tojások) és begyűjteni. A két hét alatt több tízezer tojást rejtünk el. A tojásokra csak egy kattintás, egy gyors regisztráció (csupán csak az e-mail címet kell megadni) és máris indulhat a játék! Érdemes minél többet összegyűjteni, hiszen minél több a tojások száma, annál nagyobb eséllyel lehet megnyerni az értékes nyereményeket.

Minden nap lesz sorsolás és lesznek nyeremények, sőt lesz 3 főnyeremény is: az 1. helyezett és a 2. helyezett egy-egy 4 személyre szóló wellness hétvégét,  a 3. helyezett egy-egy 2 személyre szóló wellness hétvégét tölthet(nek) el a cserkeszőlői Aqua-Spa Konferencia és Wellness Hotelben. A négycsillagos konferencia és wellness szállodát méltán nevezhetjük a nyugalom szigetének, hiszen távol van a városok zajától, wellness részlegében pedig külső-belső medence, gyermekmedence és komoly szauna-világ található.

itt látható a költőpénz éppen aktuális összegeitt látható a költőpénz éppen aktuális összegeÉs ez még nem minden: minden megtalált tojás (mindegy, hogy ki találta meg őket) 1 Ft-ot ér. Azaz érdemes minél több tojást gyűjteni emiatt is, hiszen ahány tojást találtok meg annyi forintnak megfelelő összeget adunk a szerencsés 1. helyezettnek, a wellneshétvégére, költőpénzként. A költőpénz aktuális összegét folyamatosan megjelenítjük az oldal jobb felső sarkában. Izgalmas lesz!:)

Így húsvét alkalmából, sokféle meglepetéssel készültünk a gyermekeknek: indulhat a játék a húsvéti memória-játékkal, a kisebbek szülei kifestőt is találnak a húsvéti oldalon. Több gyermek odaadó segítségével és szorgalmával elkészítettük Magyarország első, gyermekeknek szóló időjárás-lexikonát. Továbbá arra buzdítunk minden általános iskolás lányt és srácot - a nyereményjáték időtartama alatt (tehát április 4. és 18. között) - ,hogy rajzoljon húsvéttal kapcsolatos képet, és küldje el nekünk postán,  vagy e-mailen. A képeket feltesszük a Köpönyegre és a legszebb rajzok tulajdonosai szintén nyereményben részesülnek. Azok a gyerkőcök, akik imádnak mozogni, részt vehetnek a Nyuszi futáson is, melyen az ajánlott táv: ovisoknak 200-300 m, alsósoknak 400-500 m, felsősöknek 700-800 m.

Érdemes tehát gyűjteni, játszani, olvasni, rajzolni, illetve futni a Köpönyegen/gel, és folyamatosan nyomon követni minket a Facebook-on, ahol minden friss eseményről beszámolunk. Például arról, hogy kb. hol lehet tojás, ki volt a napi nyertes, és persze a végén arról, hogy ki nyerte a wellnesshétvégéket!

Előre is kellemes húsvéti ünnepeket kívánunk, jó készülődést az ünnepekre, természetesen tojásgyűjtés közben! Neked hány van?:)


Címkék: játék, húsvét, nyeremény
Megosztás Megosztás Tweet RSS Nyomtatás
h i r d e t é s

Lexikon

Köpönyeg lexikon: Időjárási érdekességek, jelenségek magyarázata ismeretterjesztő cikkek.

Lexikon: a szeptemberi népi megfigyelések

Itt az ősz első hónapja, mely - az elődeink szerint - már nem csak a télre, a tavaszra is jövendöl. Lássuk:

Lexikon: novemberi népi megfigyelések

Márton, Erzsébet, Katalin... Novemberben nagyon sok napra van időjárási megfigyelés. Lesz hó? Locsog, vagy kopog? Hogy is van a népi jövendölés?