Köpönyeg.hu

Bejelentkezés Twitter RSS FacebookKövess minket Facebookon!

Híreső (Időjárási hírek)

Főoldal » Híreső (Időjárási hírek) » B.ú.é.k. 2013!

B.ú.é.k. 2013!

Szerző: mikes | Publikálva: 2012. december 29. szombat, 14:00 | Módosítva: több mint 5 és fél éve

Videós hírek, díjnyertes mobil applikáció, félmillió egyedi látogató! Ez volt 2012:

Eltelt ismét egy sikeres év, melyet nagyban köszönhetünk az 50 ezres felhasználói táborunknak, a 145 ezres facebook közösségünknek, és az egyre nagyobb számú twitteres követőnknek. És persze a továbbra is fokozatosan növekvő nézettségünknek - februárban egyetlen egy nap alatt 435 ezer ember nézett minket.

Számos újdonsággal rukkoltunk idén is elő, óriási sikerrel. Az iPhone alkalmazásunkat például már több, mint 32 ezren töltötték le. iOS alkalmazásunk jelenleg – felhasználói visszajelzések alapján - a legjobb minősítésekkel rendelkező magyar időjárás témájú app. Mobil nézetünket  naponta több, mint 20 000 látogató keresi fel. Ráadásul az alkalmazás az eFestivalon Mobiltartalom és alkalmazás kategória Hír alkategóriájában II. díjat kapott, ezáltal jogosult a Kiváló Magyar Tartalom 2012 cím viselésére.

Hamarosan megjelenik a régóta várt Android alkalmazásuk új verziója is, amelyet az iOS-en megszokott minőségben készítünk el!

BÚÉK!BÚÉK!Február végén 1000 látogatót láttunk vendégül a Westend Rádió 1 Jégteraszán, ahol egy  fergeteges tavaszváró jégbulin búcsúztattuk a telet.

Húsvétkor fotópályázatot hirdettünk Facebook oldalunkon, és a legnépszerűbb fotók beküldői között értékes nyereményeket sorsoltunk ki.

Híresőben ebben az évben már izgalmas videós időjárási hírekkel, továbbá - csapatunk bővülésével - orvosmeteorológiai prognózissal is jelentkezünk.

Havi Tippjátékunkban pedig értékes nyeremények kerülnek gazdára hónapról hónapra (figyelem, a karácsonyi tippjátékunk nyerteseit hamarosan értesítjük, kiderül ki az a három szerencsés, aki egy-egy ajándékcsomag közül választhat!).

És, hogy mi várható jövőre? Persze még nem áruljuk el... de nagyot fog szólni:)

Köszönjük mindenkinek az egész éves hűséges látogatást! 

Időjárási eseményekben gazdag új évet kívánunk!


Címkék: Híreső, szilveszter, nyeremény, tippjáték
Megosztás Megosztás Tweet RSS Nyomtatás
h i r d e t é s

Lexikon

Köpönyeg lexikon: Időjárási érdekességek, jelenségek magyarázata ismeretterjesztő cikkek.

Lexikon: a szeptemberi népi megfigyelések

Itt az ősz első hónapja, mely - az elődeink szerint - már nem csak a télre, a tavaszra is jövendöl. Lássuk:

Lexikon: novemberi népi megfigyelések

Márton, Erzsébet, Katalin... Novemberben nagyon sok napra van időjárási megfigyelés. Lesz hó? Locsog, vagy kopog? Hogy is van a népi jövendölés?