Köpönyeg.hu

Bejelentkezés Twitter RSS FacebookKövess minket Facebookon!

Híreső (Időjárási hírek)

Főoldal » Híreső (Időjárási hírek) » Igazi strandidő, és musical-szenzáció jön!

Igazi strandidő, és musical-szenzáció jön!

Szerző: mikes | Publikálva: 2012. június 25. hétfő, 12:36 | Módosítva: több mint 6 éve

Posza Róbert képe, köszönjük!Posza Róbert képe, köszönjük!Újabb hőhullám érkezhet hazánk térségébe, a nyaralók nagy örömére...

Alig pár napig tart a frissebb idő, csütörtöktől erőteljes melegedés kezdődik. Nem lehet okunk a panaszra, hiszen ismét pont a hétvégére érkezik a meleg, már-már forró levegő. Egyre több napsütés ígérkezik, péntektől már nem lesz csapadék. A hőmérséklet pénteken már 30, szombaton 33, vasárnap 35 fok körül alakulhat - azaz vasárnap néhol 37-39 fokos forróság, kibírhatatlan meleg lehet. Érdemes lesz tehát ismét célba venni a vízpartot, kiváló idő lesz a strandolásra.

Estére azért kellemesen lehűl majd a levegő, így 25-27 fokos hőmérséklet mellett kerülhet bemutatásra csütörtöktől (június 28. - július 1.) vasárnapig az Érinthetetlenek című musical, a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon.

Musical szenzáció jún. 28. - júl. 1. közöttMusical szenzáció jún. 28. - júl. 1. közöttMagyarországon még soha nem látott és hallott technikával (70 intelligens robotlámpa, különleges hangi és pirotechnikai hatásokon kívül 24 táncos, 14 tagú élőzenekar), egy 400 m2-es LED-fallal kiegészült valódi musical szenzáció kerül megrendezésre a szabadtéri színpadon, melynek a Köpönyeg.hu lesz az "időjárásért felelős támogatója".

Az Érinthetetlenek a legnagyobb musical sztárokat felsorakoztatva közel egyéves munka eredményeként kerül színpadra nyár elején. Maffia, FBI, zűrzavar, és katarzis. Gyertek el Ti is megnézni!:)

 


Címkék: melegrekord, melegfront, napsütés, nyár, hőség
Megosztás Megosztás Tweet RSS Nyomtatás
h i r d e t é s

Lexikon

Köpönyeg lexikon: Időjárási érdekességek, jelenségek magyarázata ismeretterjesztő cikkek.

Lexikon: a szeptemberi népi megfigyelések

Itt az ősz első hónapja, mely - az elődeink szerint - már nem csak a télre, a tavaszra is jövendöl. Lássuk:

Lexikon: novemberi népi megfigyelések

Márton, Erzsébet, Katalin... Novemberben nagyon sok napra van időjárási megfigyelés. Lesz hó? Locsog, vagy kopog? Hogy is van a népi jövendölés?