Köpönyeg.hu

Bejelentkezés Twitter RSS FacebookKövess minket Facebookon!

Híreső (Időjárási hírek)

Főoldal » Híreső (Időjárási hírek) » Tavaszváró korizás

Tavaszváró korizás

Szerző: mikes | Publikálva: 2012. február 21. kedd, 11:14 | Módosítva: több mint 6 éve

lassan virágba borul a természet...lassan virágba borul a természet...Miközben közeleg a tavasz, egy meglepetéssel szeretnénk köszönteni olvasóinkat:

Jelenleg (kedd délelőtt) szinte országszerte napos az idő, alig van felhő az égen, és a hőmérséklet máris az 5 fokot ostromolja. És ezzel még nincs vége: holnap már akár +10 fok is lehet nyugaton, és továbbra is ragyogó napsütésre lehet számítani, azaz igazi kora tavaszias időre van kilátás.

A folytatásban pedig tovább emelkedhet a hőmérséklet, pénteken nyugaton már akár 15 fok körüli értékek is lehetnek. Szombaton is jó idő lesz: változóan felhős lesz az ég, és csak elszórtan fordulhat elő zápor. A csúcshőmérséklet pedig 11, 12 fok körül alakulhat.

Szeretnénk megköszönni minden kedves olvasónknak azt, hogy naponta több százezren néznek minket, és hogy a Facebook oldalunkat is több, mint 100 000-en lájkolják. Ezért arra gondoltunk, hogy 1000 látogatót meghívunk ezen a héten szombat délután, illetve este egy fergeteges télbúcsúztató-tavaszváró jégbulira a Westend Rádió 1 Jégteraszra.

Azaz, az 1300 Ft-os belépőt annak az 1000 embernek mi fizetjük ki, aki szerdától péntekig regisztál (vagy már évek óta regisztrált tag a Köpönyegen!) az oldalon. A regisztráció/belépés után pedig csak egyszerűen meg kell igényelni a belépőt, melyet e-mailben postázunk. A belépőt a Jégteraszon ellenőrzik, majd 13 órától 17 óráig, illetve 18 órától 24 óráig ingyen korizhat mindenki, aki igényelte a Köpönyeg ajándékát.

Este jégdisco lesz, ahol mindenki kedvére elbúcsúztathatja az idei - igen keményre sikeredett - telet. Ne felejtsétek, közeleg a tavasz, ünnepeljünk együtt!

 


Címkék: melegfront, hőmérséklet, sokéves, sport, tavasz, enyhülés
Megosztás Megosztás Tweet RSS Nyomtatás
h i r d e t é s

Lexikon

Köpönyeg lexikon: Időjárási érdekességek, jelenségek magyarázata ismeretterjesztő cikkek.

Lexikon: novemberi népi megfigyelések

Márton, Erzsébet, Katalin... Novemberben nagyon sok napra van időjárási megfigyelés. Lesz hó? Locsog, vagy kopog? Hogy is van a népi jövendölés?

Lexikon: Jótanácsok hőségben!

Íme néhány jótanács, hogyan vészeljük át a tikkasztó meleget: