Köpönyeg.hu

Bejelentkezés Twitter RSS FacebookKövess minket Facebookon!

Híreső (Időjárási hírek)

Főoldal » Híreső (Időjárási hírek) » Boldog karácsonyt kívánunk Kitti!

Boldog karácsonyt kívánunk Kitti!

Szerző: mikes | Publikálva: 2011. december 17. szombat, 13:36 | Módosítva: több mint 6 és fél éve

KittiKittiKarácsony felé közeledve a családok mind fontosabbnak érzik az összetartozást, ami még bensőségesebbé teszi a szeretet ünnepét. A köpönyeg.hu családja, történetének öt éve alatt szépen gyarapodott, mára már több százezer fős.

Ez a több százezer fős család sokat tud segíteni másokon. Így az ünnep felé közeledve arra kérjük valamennyi olvasónkat, észlelőnket, lájkolónkat, hogy fogjunk össze, és tegyük szebbé Dávid Kitti karácsonyát!

Dávid Kitti 2005-ben született, most hat éves ovis kislány. Egy igazi hős, aki már túl van harminc sugár- és négy kemoterápiás kezelésen. Egy éve ugyanis szilvanagyságú agydaganatot diagnosztizáltak nála. Belgrádban, egy magánklinikán sikeresen elvégezték a műtétet, mellyel megmentették az életét. Azóta lassan eltelt egy év és szépen látszik, hogy ki fogja bírni valamennyi utókezelést, már kiállta élete legnagyobb bátorságpróbáját.

Mivel vajdaságban a társadalombiztosítás csak részleges, így kezelése nagy anyagi terhet jelent a szüleinek. Kimerültek a tartalékok. Csak a kórházban kapja ingyenesen a gyógyszert, ha hazaküldik, a kezelések teljes árát kell megfizetniük. Szülei és most már a köpönyeg.hu csapatának kérése is, hogy aki tudja támogatni őket ebben a küzdelemben, a lenti telefonszámon, illetve bankszámlaszámon megteheti.

video Kittirőlvideo KittirőlMagyarország Mikulás Nagykövete, Kovács István futó felajánlotta a segítségét nekünk és elhatározta, hogy minden településre elfut, ahol adományokat gyűjtenek Kittinek. Így iskolák, önkormányzatok jelentkezését is várjuk a mikulaskovet@gmail.com vagy az info@koponyeg.hu e-mail-címre.

A Mikulás Nagykövet minden településen programmal kedveskedik az adakozó gyermekeknek, többek között közösen futhatnak a Mikulással vagy épp élménybeszámolót hallgathatnak meg a Lappföldi Mikulásig vezető útról.
A Mikulás Nagykövete felkéri a köpönyeg.hu olvasóit, hogy akik szívesen segítenék gyermekrendezvényeit szaloncukorral, sportszerekkel, mikuláscsomaggal, keressék az email címén: mikulaskovet@gmail.com

Kittit az alábbi elérhetőségeken tudjátok támogatni:
Utalás előtt mindenképp egyeztessetek telefonon Kitti édesanyjával, Veronikával: davidkiti@gmail.com,

tel: (magyarországi előhívó: 00-381) 062-1937-626, 062-8536-850, Martonos, Vajdaság

Bankszámla szám (deviza): RS35-160-5630200548800-36

A köpönyeg.hu csapata, valamennyi olvasója (a családja) nevében teljes felgyógyulást és boldog Karácsonyt kíván Kittikének!


Címkék: karácsony, média
Megosztás Megosztás Tweet RSS Nyomtatás
h i r d e t é s

Lexikon

Köpönyeg lexikon: Időjárási érdekességek, jelenségek magyarázata ismeretterjesztő cikkek.

Lexikon: a szeptemberi népi megfigyelések

Itt az ősz első hónapja, mely - az elődeink szerint - már nem csak a télre, a tavaszra is jövendöl. Lássuk:

Lexikon: novemberi népi megfigyelések

Márton, Erzsébet, Katalin... Novemberben nagyon sok napra van időjárási megfigyelés. Lesz hó? Locsog, vagy kopog? Hogy is van a népi jövendölés?