Köpönyeg.hu

Bejelentkezés Twitter RSS FacebookKövess minket Facebookon!

Híreső (Időjárási hírek)

Főoldal » Híreső (Időjárási hírek) » Meteorológussal bővül a csapat!

Meteorológussal bővül a csapat!

Szerző: mikes | Publikálva: 2011. november 7. hétfő, 12:27 | Módosítva: több mint 6 és fél éve

Veréb KatalinVeréb Katalin
A köpönyeg.hu 5 éves szülinapja alkalmából hadd mutassuk be csapatunk új tagját, Veréb Katalin okleveles meteorológust, aki szakmai munkájával támogatja a portál működését.

– Mindig is lenyűgöztek a természeti jelenségek, a légkörben lezajló folyamatok, de a hátterét is szerettem volna megismerni. Ezért jelentkeztem az Eötvös Lóránd Tudományegyetem Természettudományi Karára, ahol 2008 nyarán szereztem meg a meteorológus diplomát – vallja Katalin, aki korábban a Katonai Meteorológiai Szolgálatnál teljesített szolgálatot.

Kati októbertől nem csak szakmai támogatást nyújt munkákhoz, de tudományos cikkeivel is gazdagítja majd a köpönyeg.hu tartalmát.

– Rajongok a szivárványért, a zivatarokért, várom az első nagy havat, ami már megmarad. Este sokáig fenn vagyok, ha várható zivatar és csodálom a villámokat, ahogy bevilágítják az égboltot… Most, hogy a köpönyeg.hu csapatának tagja lettem, még nagyobb lelkesedéssel hódolhatok meteorológiai szenvedélyemnek.

Köszöntök Mindenkit a köpönyeg.hu-n!


Címkék: média, meteorológia
Megosztás Megosztás Tweet RSS Nyomtatás
h i r d e t é s

Lexikon

Köpönyeg lexikon: Időjárási érdekességek, jelenségek magyarázata ismeretterjesztő cikkek.

Lexikon: novemberi népi megfigyelések

Márton, Erzsébet, Katalin... Novemberben nagyon sok napra van időjárási megfigyelés. Lesz hó? Locsog, vagy kopog? Hogy is van a népi jövendölés?

Lexikon: Jótanácsok hőségben!

Íme néhány jótanács, hogyan vészeljük át a tikkasztó meleget: