Köpönyeg.hu

Bejelentkezés Twitter RSS FacebookKövess minket Facebookon!

Híreső (Időjárási hírek)

Főoldal » Híreső (Időjárási hírek) » 5 éves a Köpönyeg.hu!!!

5 éves a Köpönyeg.hu!!!

Szerző: mikes | Publikálva: 2011. október 16. vasárnap, 06:00 | Módosítva: több mint 5 és fél éve

boldog szülinapot!boldog szülinapot!
2006. október 16-án, pontosan 5 évvel ezelőtt született meg a Köpönyeg.hu! Ünnepeljünk együtt! Egy szelet tortát?:)

A Köpönyeg.hu 15 napos időjárás-előrejelzése 5 évvel ezelőtt született meg. 2006-ban még csak országos 15 napos előrejelzéssel szolgált, majd az évek során folyamatosan bővültek szolgáltatásai.

2007-ben a Világjáró, és az addonok, 2008-ban a Részletes időjárás-jelentés, a Holdnaptár, és a Hójelentés gazdagította a palettát. Ebben az évben már  50 000 egyedi látogatóval büszkélkedhetett a Köpönyeg.

2009-ben megalkottuk Magyarország első Pollentérképét, elkészítettük a Jelenidő térképet, és a hozzá tartozó Észlelési naplót. 2010-ben kibővítettük Hójelentés szolgáltatásunkat, és új dizájnt is kapott az oldal. Ekkor már volt olyan nap, amikor 200 000 fő nézte a Köpönyeget.

2011-től időjárási cikkekkel jelentkezünk itt a Híresőben, havi Tippjátékunkban értékes nyeremények kerülnek gazdára hónapról hónapra (figyelem, elindult szülinapi játékunk, melynek keretében 3 időjárás-jelző állomást fogunk kisorsolni!!!). Facebook oldalunk egyre népszerűbb, már 90 000-en lájkoltak a közösségi site-on. Ebben az évben egy sikeres ombudsmani beadvány után újra elérhetők lettek a legfrissebb radarképek az oldalon. 2011 nyarán volt olyan nap, amikor már 300 000 ember volt kíváncsi a várható időjárásra.

Összességében elmondhatjuk, hogy sok munkával 5 év alatt elértük azt, hogy Magyarország 13. legnézettebb weboldala lett a Köpönyeg, a magyar netezők 22%-a minket néz!

A szülinapunk alkalmából egy új, és nagyon sokak által régóta várt fejlesztéssel rukkolunk elő: a térképes, országos előrejelzéssel (a szöveges előrejelzés alatt található). A térképes előrejelzés mindig az adott napszaknak megfelelően mutatja a rövidtávú prognózist. A régiókra kattintva pedig az adott régió 15 napos időjárás-előrejelzése válik elérhetővé.

5 év!5 év!Ezúton szeretnénk köszönetünket kifejezni Minden kedves és hűséges Köpönyegesnek, a kevésbé hűséges Köpönyeg-forgatóknak (yes) a látogatásért. Minden észlelőnknek a friss időjárási adatokért. Köszönjük az Időkép.hu-nak, hogy folyamatos fejlesztésre sarkallnak minket, és amikor kell, mindig együtt tudunk működni. És köszönjük az összes lájkot a FB oldalunkon!

A Köpönyeg.hu 5 éves születésnapja alkalmából az EnergiaTv-nek adtunk interjút:

És még egy bomba hír a végére: hamarosan okleveles meteorológussal bővül a Köpönyeg csapata!!!

Boldog szülinapot Köpönyeg.hu!


Címkék: média, Híreső, nyeremény, játék, tippjáték, meteorológia, tudomány
Megosztás Megosztás Tweet RSS Nyomtatás
h i r d e t é s

Lexikon

Köpönyeg lexikon: Időjárási érdekességek, jelenségek magyarázata ismeretterjesztő cikkek.

Lexikon: novemberi népi megfigyelések

Márton, Erzsébet, Katalin... Novemberben nagyon sok napra van időjárási megfigyelés. Lesz hó? Locsog, vagy kopog? Hogy is van a népi jövendölés?

Lexikon: Jótanácsok hőségben!

Íme néhány jótanács, hogyan vészeljük át a tikkasztó meleget: