Köpönyeg.hu

Bejelentkezés Twitter RSS FacebookKövess minket Facebookon!

Híreső (Időjárási hírek)

Főoldal » Híreső (Időjárási hírek) » Kezdődik a Balaton Sound!

Kezdődik a Balaton Sound!

Szerző: mikes | Publikálva: 2011. július 6. szerda, 09:32 | Módosítva: több mint 7 éve

a program (http://sziget.hu/balatonsound)a program (http://sziget.hu/balatonsound)Holnap kezdődik a Balaton legnagyobb fesztiválja, ahol nem csak a zene lesz kiváló, hanem az időjárás is együtt ünnepel majd a bulizókkal!

Holnap kezdődik a Heineken Balaton Sound Fesztivál, melyre már nagyon sok fiatal várt. Rögtön olyan előadókkal, mint Snoop Dogg és Tiesto, persze majd az Anima is löki a napfényt be a szánkba... Az időjárás is a napfényről lesz nevezetes, hiszen csütörtökön ragyogó napsütés várható, és a hőmérséklet délutánra 30-31 fok köré emelkedik, azaz rögtön a fesztivál első napján hőség várható. A déli szél megélénkülhet, eső nem lesz.

Pénteken - többek között - a Portishead és az Outkast fokozza a hangulatot, miközben a meleg is tovább erősödik. Ugyan néha felhők is lesznek az égen, alapvetően marad a szikrázóan napos, száraz idő. Nem lesz eső. A déli szél azonban megerősödhet, így tovább fokozódhat a leégés veszélye - erre érdemes lesz figyelni, naptej legyen elől.

Szombaton már a hajnal sem hoz majd nagy felfrissülést, hiszen 20 fok körül alakulhat a hőmérséklet napfelkeltekor is. Mérséklődik a szél, és tovább erősödik a felmelegedés, már 34 fok körüli tikkasztó meleg lehet, érdemes lesz minél több időt a vízben tölteni! Este az Underworld csinálhat nagy bulit...

Vasárnap pedig jön az az ember, aki az elmúlt évek legnagyobb tánczenei slágereit megalkotta: David Guetta 22 órakor lép fel a Heineken nagyszínpadon. Palotai a hajnali órákban is nyomja még... És nem csak a hangulat forrósodik majd, hanem a levegő is: vasárnap 35 fok is lehet a Balatonon, a víz pedig 26 fok köré melegedhet.

Igazi nyár, óriási bulik - ezt kívánja a köpönyeg.hu is minden Sound-osnak!

 


Címkék: napozás, kánikula, program, napsütés, nyár, nyárias, D-vitamin, Balaton
Megosztás Megosztás Tweet RSS Nyomtatás
h i r d e t é s

Lexikon

Köpönyeg lexikon: Időjárási érdekességek, jelenségek magyarázata ismeretterjesztő cikkek.

Lexikon: novemberi népi megfigyelések

Márton, Erzsébet, Katalin... Novemberben nagyon sok napra van időjárási megfigyelés. Lesz hó? Locsog, vagy kopog? Hogy is van a népi jövendölés?

Lexikon: Jótanácsok hőségben!

Íme néhány jótanács, hogyan vészeljük át a tikkasztó meleget: