Köpönyeg.hu

Bejelentkezés Twitter RSS FacebookKövess minket Facebookon!

Híreső (Időjárási hírek)

Főoldal » Híreső (Időjárási hírek) » Média: Megújultunk!

Média: Megújultunk!

Szerző: mikes | Publikálva: 2011. június 20. hétfő, 12:00 | Módosítva: több mint 7 éve

térképes fülektérképes fülekMég egyszerűbb, még átláthatóbb lett a Köpönyeg!!!

Az utóbbi hónapok hozzászólásai, visszajelzései alapján megalkottuk az új Köpönyeget! Mától új elrendezéssel, sokkal letisztultabb és egyszerűbb megjelenítéssel tekinthető meg Magyarország egyik legkedveltebb időjárási portálja.

Átalakítottuk a fejlécet, sokkal átláthatóbb lett a főmenü, illetve a kereső-mezőt felnagyítottuk. A keresőbe ezentúl is a világ bármely részéről írhatunk be települést Érpatak-tól Miami Beach-ig... Fontos megjegyezni, hogy bármely külföldi városra már 10 napos részletes előrejelzést tudunk adni.

A megkeresett település aktuális időjárása lekerült a 15 napos időjárás-előrejelzési diagram fölé, így még szembetűnőbb a kinézett város jelenlegi adata. A rövidtávú, 3 napos előrejelzés mellett - többek kérésének megfelelően - ismét megjelenítjük a mért adatokból képzett napi archív időjárási adatokat - színes diagram formájában.

A rövidtávú előrejelzés alatt pedig egy teljesen új technikai megoldást alkalmaztunk: a szöveges előrejelzés mellett térképes (!) fülekkel lapozható fontos tartalmakat "rejtettünk el": ilyenek az egész ország aktuális időjárását bemutató jelenidőtérkép, a sokat keresett és nagyon kedvelt magyarországi radarkép, illetve műholdkép. Ezek mind-mind elérhetők mostantól a főoldalról - egyetlen kattintással!

A következő napokban, hetekben további újítások lehetnek, érdemes lesz a mobil-nézetet is figyelgetni!

Köszönjük az eddigi visszajelzéseket, csak így sikerülhetett megalkotni az új Köpönyeget!


Címkék: média
Megosztás Megosztás Tweet RSS Nyomtatás
h i r d e t é s

Lexikon

Köpönyeg lexikon: Időjárási érdekességek, jelenségek magyarázata ismeretterjesztő cikkek.

Lexikon: a szeptemberi népi megfigyelések

Itt az ősz első hónapja, mely - az elődeink szerint - már nem csak a télre, a tavaszra is jövendöl. Lássuk:

Lexikon: novemberi népi megfigyelések

Márton, Erzsébet, Katalin... Novemberben nagyon sok napra van időjárási megfigyelés. Lesz hó? Locsog, vagy kopog? Hogy is van a népi jövendölés?