Köpönyeg.hu

Bejelentkezés Twitter RSS FacebookKövess minket Facebookon!

Híreső (Időjárási hírek)

Főoldal » Híreső (Időjárási hírek) » Változékony, de tovább enyhül

Változékony, de tovább enyhül

Szerző: mikes | Publikálva: 2018. március 25. vasárnap, 08:34 | Módosítva: több mint 4 hónapja

Tovább erősödhet a nappali felmelegedés, de záporeső gyakran lehet.
 
Hétfőn változóan, gyakran erősen felhős lesz az ég. Néhol kisebb zápor is kialakulhat. Reggel 0, délután 10 fok körül alakul a hőmérséklet.
 
Kedden a napsütés mellett megnövekszik a felhőzet, zápor is kialakul. Az ÉNy-i szél megélénkül. Tovább erősödik a nappali felmelegedés: délután már 10-15 fok közötti értékeket mutathatnak a hőmérők.
 
Szerdán és csütörtökön erősen felhős, vagy borult lesz az ég. Szerdán még csak szórványosan, csütörtökön már többfelé lehet eső, zápor. 9-16 fok között alakul a maximum.
 
Pénteken gyakran lesz erősen felhős az ég, de kevés napsütés is lehet. Többfelé lehet zápor, sőt zivatar is kialakulhat. 15 és 20 fok közé melegszik a levegő. A DNy-i szél sokfelé megerősödik.
 
Szombaton változóan felhős időre van kilátás, elszórt záporral. Az ÉNy-i szél eleinte még erős lesz, majd gyengül. 14-15 fok valószínű.
 
Húsvét vasárnap erősen felhős idő valószínű, szórványosan záporesőkkel. 10 és 16 fok között változhat a hőmérséklet csúcsértéke.
 

Címkék: eső, felhő, enyhülés, meleg, húsvét
Megosztás Megosztás Tweet RSS Nyomtatás
h i r d e t é s

Lexikon

Köpönyeg lexikon: Időjárási érdekességek, jelenségek magyarázata ismeretterjesztő cikkek.

Lexikon: novemberi népi megfigyelések

Márton, Erzsébet, Katalin... Novemberben nagyon sok napra van időjárási megfigyelés. Lesz hó? Locsog, vagy kopog? Hogy is van a népi jövendölés?

Lexikon: Jótanácsok hőségben!

Íme néhány jótanács, hogyan vészeljük át a tikkasztó meleget: