Köpönyeg.hu

Bejelentkezés Twitter RSS FacebookKövess minket Facebookon!

Híreső (Időjárási hírek)

Főoldal » Híreső (Időjárási hírek) » Enyhe folytatás

Enyhe folytatás

Szerző: mikes | Publikálva: 2018. február 4. vasárnap, 07:41 | Módosítva: több mint fél éve

Np PhotoNp PhotoA sokéves átlagnál pár fokkal enyhébb, kissé változékony idő várható a jövő héten.
 
Hétfő ÉK-en erősen, máshol gyengén felhős idő várható többórás napsütéssel. ÉK-en előfordulhat hózápor, kisebb havazás. Reggel -3, délután +5 fok körül alakul a hőmérséklet.
 
Kedden napközben megnövekszik a felhőzet, de számottevő csapadék sehol sem lesz. A hőmérsékletben lényeges változás nem lesz, a csúcsérték 1 és 7 fok között valószínű.
 
Szerdán erősen felhős, délutántól borult lesz az ég. DNy felől egyre többfelé várható eső, a hegyekben havas eső. A kelelti szél megerősödik. 4 és 10 fok közé erősödik a nappali felmelegedés.
 
Csütörtökön marad a borongós idő. Szórványosan várható újabb eső, a magasabban fekvő tájakon havas eső, hó is lehet. +5 fok körüli értékeket mérhetünk.
 
Pénteken az élénk ÉK-i szél hatására csökken a felhőzet, egyre többfelé bukkan elő a nap. Reggel +1, délután +6 fok ígérkezik.
 
Hétvégén gyakran lesz erősen felhős az ég, de csapadékra kicsi az esély. Délutánonként +2, +7 fok között alakulhat a hőmérséklet.
 

Címkék: enyhe, enyhülés, eső, február, tél
Megosztás Megosztás Tweet RSS Nyomtatás
h i r d e t é s

Lexikon

Köpönyeg lexikon: Időjárási érdekességek, jelenségek magyarázata ismeretterjesztő cikkek.

Lexikon: novemberi népi megfigyelések

Márton, Erzsébet, Katalin... Novemberben nagyon sok napra van időjárási megfigyelés. Lesz hó? Locsog, vagy kopog? Hogy is van a népi jövendölés?

Lexikon: Jótanácsok hőségben!

Íme néhány jótanács, hogyan vészeljük át a tikkasztó meleget: