Köpönyeg.hu

Bejelentkezés Twitter RSS FacebookKövess minket Facebookon!

Híreső (Időjárási hírek)

Főoldal » Híreső (Időjárási hírek) » Ragyogó idő!

Ragyogó idő!

Szerző: mikes | Publikálva: 2011. május 26. csütörtök, 08:27 | Módosítva: több mint 7 éve

a kék ég és a vízpart...a kék ég és a vízpart...Ma szikrázóan napos időre számíthatunk, de vigyázzunk: már negyed óra alatt leéghetünk!

Ma igazán kellemes időjárásra számíthatunk, hiszen sok-sok napsütésben lehet részünk, szinte derült lesz az idő. Esetleg délkeleten növekedhet meg időnként a felhőzet, de itt is csak elvétve lehet jelentéktelen zápor. A ragyogó május végi napsütésben vigyázzunk azért a napozással, hiszen már 15-18 perc alatt leéghetünk! Feltétlenül használjunk napvédő szereket. A Balaton Tihanynál egyébként már elég kellemes, 22-23 fokos.

Holnap délelőtt folytatódik az igazi nyárias idő, sok napsütéssel és hirtelen erősödő felmelegedéssel (dél körül már 28 fok körüli értékekre van kilátás), aztán délután északnyugat felől zivatarok alakulhatnak ki, főleg DNy-on komolyabb zivatar is lehet, sőt ÉK-DNy irányú zivatarláncolat is végigvonulhat az országon este - ha úgy alakul a helyzet, jövünk Percről-percre rovatunkkal! Addig is élvezzük a napocskát!:)


Címkék: nyárias, napozás, napsütés, zápor, zivatar
Megosztás Megosztás Tweet RSS Nyomtatás
h i r d e t é s

Lexikon

Köpönyeg lexikon: Időjárási érdekességek, jelenségek magyarázata ismeretterjesztő cikkek.

Lexikon: a szeptemberi népi megfigyelések

Itt az ősz első hónapja, mely - az elődeink szerint - már nem csak a télre, a tavaszra is jövendöl. Lássuk:

Lexikon: novemberi népi megfigyelések

Márton, Erzsébet, Katalin... Novemberben nagyon sok napra van időjárási megfigyelés. Lesz hó? Locsog, vagy kopog? Hogy is van a népi jövendölés?