Köpönyeg.hu

Bejelentkezés Twitter RSS FacebookKövess minket Facebookon!

Híreső (Időjárási hírek)

Főoldal » Híreső (Időjárási hírek) » Igazi tavasz!

Igazi tavasz!

Szerző: mikes | Publikálva: 2017. március 26. vasárnap, 09:35 | Módosítva: több mint 1 éve

Ragyogó napsütés, igazi tavaszi idő várható a jövő héten.
 
Hétfőn szikrázóan napos, friss, tiszta időnk lesz. Kizárt az eső. Reggel 0 fok köré süllyed a hőmérséklet, több helyen számíthatunk talajmenti fagyra. Délutánra 13-14 fok köré melegszik a levegő.
 
Kedden ragyogó napsütés várható, csapadék nélkül. A nyugati szél mérsékelt lesz. 15 és 20 fok közé erősödik a nappali felmelegedés.
 
Szerdán sok napsütésre van kilátás, de késő estétől északon gomolyfelhők jelenhetnek meg az égen. Esetleg ÉNy-on fordul elő zápor. 19-20 fok körül alakul a hőmérséklet. Az ÉNy-i szél megerősödik.
 
Csütörtök délutánra mérséklődik az eleinte még erős légmozgás. Többórás napsütés valószínű, kicsi az esély futó záporra. 14 és 19 fok közötti értékeket mérhetünk.
 
Pénteken a napsütés mellett gomolyfelhők jelennek meg az égen, de csapadék nem várható. Marad a 18 fok körüli csúcsérték. A DK-i szél megélénkül.
 
Április első napjaiban is igazi tavaszi idő ígérkezik. A napsütést gomolyfelhők zavarják, de zápor csak néhol alakulhat ki. 15 és 20 fok közötti maximumok lehetnek.
 

Címkék: napsütés, tavaszias, tavasz
Megosztás Megosztás Tweet RSS Nyomtatás
h i r d e t é s

Lexikon

Köpönyeg lexikon: Időjárási érdekességek, jelenségek magyarázata ismeretterjesztő cikkek.

Lexikon: novemberi népi megfigyelések

Márton, Erzsébet, Katalin... Novemberben nagyon sok napra van időjárási megfigyelés. Lesz hó? Locsog, vagy kopog? Hogy is van a népi jövendölés?

Lexikon: Jótanácsok hőségben!

Íme néhány jótanács, hogyan vészeljük át a tikkasztó meleget: