Köpönyeg.hu

Bejelentkezés Twitter RSS FacebookKövess minket Facebookon!

Híreső (Időjárási hírek)

Főoldal » Híreső (Időjárási hírek) » Napról napra kellemesebb

Napról napra kellemesebb

Szerző: mikes | Publikálva: 2017. március 12. vasárnap, 08:31 | Módosítva: több mint 1 éve

Jövő héten fokozatosan melegedhet a levegő, egyre több napsütésben is bízhatunk.
 
Hétfőn változóan felhős időre számíthatunk: északnyugaton lehet a legtöbb napsütés. A Tiszántúl déli részén kialakulhat egy-egy zápor. Reggel -2 és +2, délután 9 és 12 fok között alakulhat a hőmérséklet. Az északi szél többfelé lesz élénk.
 
Kedden ragyogó napsütés várható, csak néha növekszik meg a felhőzet. Csapadék nem alakul ki. Reggel 0, délután 12 fok körüli értékeket mérhetünk.
 
Szerdán, nemzeti ünnepünk napján ÉNy felől felhősödésre van kilátás, de inkább csak északon fordulhat elő néhol zápor. Többfelé megélénkül, északon meg is erősödik az ÉNy-i szél. Tovább erősödik a nappali felmelegedés: délután már 10 és 16 fok között várható a hőmérséklet.
 
Csütörtökön csökken a felhőzet, naposra fordul az idő, majd délután a légmozgás is mérséklődik. Kellemes kora tavaszi idő ígérkezik 10-15 fokos maximummal.
 
Pénteken csak fátyolfelhők szűrik a szikrázó napsütést, csapadék nem lesz. 12 és 17 fok közötti értékeket mutathatnak a hőmérők.
 
Hétvégén - nagy bizonytalanság mellett - erősen felhős idő valószínű, többszöri záporral. A hőmérsékletben lényeges változás nem lesz, majd a 15 fok körüli csúcs.
 

Címkék: enyhülés, tavasz, melegedés, napsütés
Megosztás Megosztás Tweet RSS Nyomtatás
h i r d e t é s

Lexikon

Köpönyeg lexikon: Időjárási érdekességek, jelenségek magyarázata ismeretterjesztő cikkek.

Lexikon: novemberi népi megfigyelések

Márton, Erzsébet, Katalin... Novemberben nagyon sok napra van időjárási megfigyelés. Lesz hó? Locsog, vagy kopog? Hogy is van a népi jövendölés?

Lexikon: Jótanácsok hőségben!

Íme néhány jótanács, hogyan vészeljük át a tikkasztó meleget: