Köpönyeg.hu

Bejelentkezés Twitter RSS FacebookKövess minket Facebookon!

Híreső (Időjárási hírek)

Főoldal » Híreső (Időjárási hírek) » 10 éves a Köpönyeg!

10 éves a Köpönyeg!

Szerző: mikes | Publikálva: 2016. október 24. hétfő, 12:11 | Módosítva: több mint másfél éve

A Köpönyeg.hu 15 napos időjárás-előrejelzése 10 évvel ezelőtt, 2006. október 16-án született meg.
 
Akkor még csak országos 15 napos előrejelzést közölt, majd az évek során folyamatosan bővültek szolgáltatásai.
 
2007-ben az addonok, 2008-ban a részletes időjárás-jelentés, a Holdnaptár, és a Hójelentés gazdagította a palettát. Ebben az évben már 50 000 egyedi látogatóval büszkélkedhetett a Köpönyeg.
 
2009-ben megalkottuk Magyarország első Pollentérképét, elkészítettük a Jelenidő térképet, és a hozzá tartozó Észlelési naplót. 2010-ben kibővítettük Hójelentés szolgáltatásunkat, és új dizájnt is kapott az oldal. Ekkor már volt olyan nap, amikor 200 000 fő nézte a Köpönyeget.
 
2011-től időjárási cikkekkel jelentkezünk itt a Híresőben, felpörgött a Facebook oldalunk is. A weboldal hatalmas népszerűségének köszönhetően védjegyezték a Köpönyeg.hu márkanevet.
 
2012-ben iOS alkalmazásunk - mely 35 ezer iPhone-on fut már - kiérdemelte a Kiváló Magyar Tartalom 2012 címet, míg 2013-ban az Android appunk lett az "Év applikációja" díj nyertese. Utóbbit már 500 000-en használják.
 
2014-től a nyári szezonokban már balatoni strandtérkép is elérhető az oldalunkon, melyet vízhőmérsékleti adatokkal, és strandinformációkkal egészítettünk ki. Nagyon népszerű a szintén ebben az évben lefejlesztett hóvastagság-előrejelzési térképünk is, melyet minden hóimádó Köpönyeges kémlel télen.
 
A nézettségünk továbbra is rendkívül magas, 2015 nyarán egy nap alatt félmillió ember figyelt minket. Facebook oldalunkat is már több, mint 270 ezren lájkolják, rendkívüli időjárás esetén pedig egymilliónál is több felhasználót érünk el. Instagramos követőink száma néhány hónap alatt több, mint 8 ezerre duzzadt.
 
A 10 év alatt összesen 3650 előrejelzést készítettünk és 1100 időjárási cikket írtunk. Minden évben körülbelül 26 000 észlelést moderálunk.
 
Mindezek miatt, és természetesen Nektek köszönhetően a Köpönyeg.hu az egyszerűségével, szerethetőségével Magyarország egyik legkedveltebb időjárási portálja lett, és igazi márkává vált!
 
Ezúton szeretnénk köszönetünket kifejezni minden kedves és hűséges Köpönyegesnek a napi szintű látogatásért, minden Észlelőnknek a friss időjárási adatokért, és minden Facebook és Instagram követőnknek a közösségi oldalainkon nyújtott aktivitásért!
 
Ünnepeljétek velünk a 10. szülinapunkat nyereményjátékunkkal, mely során egy vadiúj iPhone 7-et lehet nyerni! Részletekért kattints IDESok sikert!
 

Címkék: ünnep, születésnap
Megosztás Megosztás Tweet RSS Nyomtatás
h i r d e t é s

Lexikon

Köpönyeg lexikon: Időjárási érdekességek, jelenségek magyarázata ismeretterjesztő cikkek.

Lexikon: novemberi népi megfigyelések

Márton, Erzsébet, Katalin... Novemberben nagyon sok napra van időjárási megfigyelés. Lesz hó? Locsog, vagy kopog? Hogy is van a népi jövendölés?

Lexikon: Jótanácsok hőségben!

Íme néhány jótanács, hogyan vészeljük át a tikkasztó meleget: