Köpönyeg.hu

Bejelentkezés Twitter RSS FacebookKövess minket Facebookon!

Híreső (Időjárási hírek)

Főoldal » Híreső (Időjárási hírek) » Mi újság a Köpönyeg háza táján?

Mi újság a Köpönyeg háza táján?

Szerző: Nóri | Publikálva: 2014. március 20. csütörtök, 12:52 | Módosítva: több mint 2 és fél éve

Cikkünkben fény derül arra, hogy kik nyerték előző játékainkat, illetve arra, hogy milyen újdonsággal készülünk nektek!

Idei első játékunk során 20 000 Ft értékű ajándékot nyerhettetek kedveseteknek Valentin nap alkalmából. A sorsolásban az vehetett részt, aki helyesen válaszolt tippjátékos kérdésünkre, és elküldte nekünk ajándék ötletét az említett értékhatárig. A játékot Csordás Ádám nyerte meg, aki egy menő szusi étterembe vitte el barátnőjét. A nyereményt a Köpönyeg békája adta át.


 

Nőnapi játékunk keretében 15 000 Ft-os C&A vásárlási utalványt lehetett nyerni, amennyiben elküldted saját készítésű kollekciódat a Polyvore oldal segítségével. A nyertes Timár Adrienn lett (nyereményét egy barátja vette át). Gratulálunk a nyerteseknek!


A közeljövőben pedig megújul észlelési oldalunk! Térképes nézetünk zoomolható lesz, így az egymáshoz közeli észlelések is jól elkülöníthetőek lesznek egymástól. Továbbá fejlesztésünkben régiók szerint választhatod szét a beérkezett információkat, a teljes magyarországi nézeten viszont továbbra is figyelemmel kísérheted az ország többi részének időjárását, illetve észlelőtársaid szép képeit.

Kísérd továbbra is figyelemmel oldalunkat, megéri! :)


Címkék: köpönyeg, hír, fejlesztés, újdonság, nyertes, játék, nyeremény
Megosztás Megosztás Tweet RSS Nyomtatás
h i r d e t é s

Lexikon

Köpönyeg lexikon: Időjárási érdekességek, jelenségek magyarázata ismeretterjesztő cikkek.

Lexikon: időjárási rekordok Magyarországon II.

A szélsőségekkel foglalkozó cikkjeink ezen részében a fővárost és a Balatont érintő rekordokról, és más meteorológiai érdekességekről olvashatsz.

Lexikon: időjárási rekordok Magyarországon I.

Korábbi lexikon cikkünkben már olvashattatok a magyarországi rekordokról, de azóta megdőlt néhány adat, így kiegészítve és frissítve olvasgathattok újra erről a témáról. Nézzük most meg, milyen elképesztő szélsőségek voltak már hazánkban!