Köpönyeg.hu

Bejelentkezés Twitter RSS FacebookKövess minket Facebookon!

Híreső (Időjárási hírek)

Főoldal » Híreső (Időjárási hírek) » Boldog karácsonyt kívánunk Bátor Tábor!

Boldog karácsonyt kívánunk Bátor Tábor!

Szerző: mikes | Publikálva: 2012. december 13. csütörtök, 06:00 | Módosítva: több mint 5 és fél éve

A bátrakA bátrakA Köpönyeg családja -történetének hat éve alatt- szépen gyarapodott, mára már több százezer fős. Közösen kívánunk Boldog Karácsonyt a Bátor Tábornak!

Mi, a Köpönyeg csapata - a több százezer fős közösségünkkel - felismertük azt a tényt, hogy nagyon sok embert meg tudunk szólítani. És így, karácsony előtt különösen fontos, hogy egy nemes cél érdekében összefogjuk az összes olvasónkat, észlelőnket, lájkolónkat. Ez a több százezer fős család sokat tud segíteni másokon. Ezért most arra kérünk mindenkit, hogy aki tud, segítse a Bátor Tábor működését!

A Bátor Tábor Alapítvány daganatos, hemofíliás, cukorbeteg és krónikus ízületi gyulladással kezelt gyerekek számára szervez élményterápiás táborokat. Segítségeddel hozzájárulhatsz, hogy évente 700 krónikus beteg gyermek részesülhessen ingyenesen a vidámságból, a sikerekből és a gyógyító pillanatokból, amit a Bátor Tábor kínál.

A Bátor Tábor turnusaiban évente 680 táborozónak nyílik lehetősége olyan programok kipróbálására, amelyeken betegségükből kifolyólag máshol nemigen vehetnek részt. Legyen szó evezésről, lovaglásról, íjászatról, kézművességről, táncról, zenélésről, sportról, színjátszásról vagy magas-kötélpályás foglalkozásról, minden programnak a lényege, hogy a táborozók számára sikerélményt nyújtson. Mindez jótékony hatással van önbizalmukra és ezáltal gyógyulásukra. Az elmúlt 11 évben 3700-nél is több táborozó járt már a Táborban a kórházak együttműködésének köszönhetően.

Ha te is szeretnéd segíteni a Tábor munkáját, hívd a 13600-at, majd add meg a 02-es kódot. Telefonhívásod 250 Ft  támogatást jelent a Bátor Tábornak.

Egyéb módon is tudod támogatni a Bátor Tábort: Ahhoz, hogy egyre több gyerek vehessen részt a Bátor Tábor turnusaiban és valóban színvonalas programokat biztosíthassanak a számukra, nagyon sok eszközre, felszerelésre van szüksége a szervezőknek, ezeket itt éred el.

A Köpönyeg csapata valamennyi olvasója nevében Boldog Karácsonyt kíván a Bátor Tábor lakóinak!


Címkék: karácsony, média
Megosztás Megosztás Tweet RSS Nyomtatás
h i r d e t é s

Lexikon

Köpönyeg lexikon: Időjárási érdekességek, jelenségek magyarázata ismeretterjesztő cikkek.

Lexikon: novemberi népi megfigyelések

Márton, Erzsébet, Katalin... Novemberben nagyon sok napra van időjárási megfigyelés. Lesz hó? Locsog, vagy kopog? Hogy is van a népi jövendölés?

Lexikon: Jótanácsok hőségben!

Íme néhány jótanács, hogyan vészeljük át a tikkasztó meleget: