Köpönyeg.hu

Bejelentkezés Twitter RSS FacebookKövess minket Facebookon!

Híreső (Időjárási hírek)

Főoldal » Híreső (Időjárási hírek) » Díjat nyert a mobilalkalmazásunk!

Díjat nyert a mobilalkalmazásunk!

Szerző: mikes | Publikálva: 2012. november 8. csütörtök, 08:23 | Módosítva: több mint 3 és fél éve

Kiváló Magyar tartalom 2012Kiváló Magyar tartalom 2012A Köpönyeg.hu iPhone alkalmazás Mobiltartalom és alkalmazás kategória Hír alkategóriájában II. díjat kapott, ezáltal jogosult a Kiváló Magyar Tartalom 2012 cím viselésére!

Mobil alkalmazások terén 3 kategóriában összesen 9 alkalmazást díjaztak. A Hír alkategóriát az Index mobil alkalmazása nyerte, III. helyen pedig a Nemzeti Sport Online applikáció végzett. Az alkategóriákat utólag, a nevezések számát látva ők alakították ki.
 
Az eFestival az egyik legnívósabb hazai díj, amelyet a Magyar Tartalomipari Szövetség (MaTiSz) alapított, jelenleg az Informatika a Társadalomért Egyesület (InfoTér) szervezi, az idei volt a 12. alkalom.
 
Az iOS 6 és iPhone 5 kompatibilis mobil alkalmazásunkat már több, mint 29.000-en töltötték le.
 
Köszönjük!

Címkék: média
Megosztás Megosztás Tweet RSS Nyomtatás
h i r d e t é s

Lexikon

Köpönyeg lexikon: Időjárási érdekességek, jelenségek magyarázata ismeretterjesztő cikkek.

Lexikon: időjárási rekordok Magyarországon II.

A szélsőségekkel foglalkozó cikkjeink ezen részében a fővárost és a Balatont érintő rekordokról, és más meteorológiai érdekességekről olvashatsz.

Lexikon: időjárási rekordok Magyarországon I.

Korábbi lexikon cikkünkben már olvashattatok a magyarországi rekordokról, de azóta megdőlt néhány adat, így kiegészítve és frissítve olvasgathattok újra erről a témáról. Nézzük most meg, milyen elképesztő szélsőségek voltak már hazánkban!