Köpönyeg.hu

Bejelentkezés Twitter RSS FacebookKövess minket Facebookon!

Híreső (Időjárási hírek)

Főoldal » Híreső (Időjárási hírek) » Szürke őszi napok jönnek

Szürke őszi napok jönnek

Szerző: mikes | Publikálva: 2016. október 17. hétfő, 09:53 | Módosítva: 6 napja

Gabor Havel PhotoGabor Havel PhotoBorongós, gyakran csapadékos hetünk lesz. Némi napsütés a hétvégére jöhet.
 
Kedden erősen felhős, vagy borult lesz az ég, csak rövid időszakokra süthet ki a nap. Főleg a déli óráktól számíthatunk elszórt esőre, szitálásra. A délkeleti szél többfelé megélénkül. Reggel 7, délután 12 körül alakul a hőmérséklet. 
 
Szerdán folytatódik a borongós időjárás, de már többször bukkanhat elő a nap. Szórványosan várható eső, záporeső. 10 és 15 fok közötti értékeket mérhetünk délután.
 
Csütörtökön napközben tovább vastagszik a felhőzet, és egyre többfelé kezdődik esőzés. Gyakran élénkül meg a délkeleti szél. A hőmérsékletben alig lesz változás: marad a 11-12 fok körüli maximum.
 
Pénteken estig folytatódik a borús, csapadékos idő. Sokfelé valószínű újabb eső, záporeső. A szél északnyugatira fordul. 8 és 13 fok között alakulhat a hőmérséklet.
 
Hétvégén változóan felhős lesz az ég, legalább pár órás napsütéssel. Számottevő csapadék már sehol sem fordul elő. 10 és 16 fok közötti értékeket mutathatnak a hőmérők.
 

Címkék: esőzés, eső, borult, borús, ősz
Megosztás Megosztás Tweet RSS Nyomtatás
h i r d e t é s

Lexikon

Köpönyeg lexikon: Időjárási érdekességek, jelenségek magyarázata ismeretterjesztő cikkek.

Lexikon: időjárási rekordok Magyarországon II.

A szélsőségekkel foglalkozó cikkjeink ezen részében a fővárost és a Balatont érintő rekordokról, és más meteorológiai érdekességekről olvashatsz.

Lexikon: időjárási rekordok Magyarországon I.

Korábbi lexikon cikkünkben már olvashattatok a magyarországi rekordokról, de azóta megdőlt néhány adat, így kiegészítve és frissítve olvasgathattok újra erről a témáról. Nézzük most meg, milyen elképesztő szélsőségek voltak már hazánkban!